2011. április 3., vasárnap

Update - Élvezhető fogyás és egészség



Klinikailag tesztelt, élvezetes, hatásos testsúlycsökkentő program a karcsúság és a fittség kedvelőinek, valamint cukorbetegeknek is.
Alapja, hogy a hozzáadott cukrot az Update1 Zero kalóriamentes, természetes cukoralapú édesítővel helyettesítjük, valamint a tésztákat, péksüteményeket, panírokat Update1 Lowcarb mastermix koncentrátummal sütjük. Az édesítés alapja természetes, enzimekkel fermentált cukor, a mastermix pedig egészséges növényi rost- és fehérje koncentrátum. Ezáltal a készételek 50-70 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak, valamint a vércukor index /GI/ közel a negyedére csökken.
A kevesebb szénhidrát miatt a test lebontja a zsírtartalékait és csökkenti a vércukor, koleszterin szintet, valamint a vérnyomást. Az alacsony glikémiás vércukor index pedig a tartós és gyors jóllakottság érzését támogatja, mivel csökkenti a test inzulin szükségletét.
Az összes élelmiszeripari termék Update szerint kínálatunkban kapható, így aki odafigyel az egészségére, esetleg cukorbeteg, annak nem kell kirekesztve, megkülönböztetve éreznie magát.
A több országban sikeres módszert, egészség hálózatot Schobert Norbert fitnesz edző fejlesztette ki orvosok, dietetikusok, élelmiszermérnökök bevonásával és hét év után zárt, kontrollcsoportos klinikai vizsgálatokkal is igazolta. A módszer támogatja a rendszeres mozgást és harcol továbbá a mesterséges ízokozók, valamint a finomított szénhidrátok dömpingje ellen. Három kód létezik:

Update1 - egész nap ehető /alacsony szénhidrát és glikémiás index/
Update2 - módjával és ne estére /közepes szénhidrát tartalom és glikémiás index/
Update3 - nem támogatott inzulin termelés fokozó /magas szénhidrát és glikémiás index/

Tudta-e Ön?

- A lakosság harmada érintett a cukorbetegség által!
- A lakosság fele elhízott és ez alapja a cukorbajnak, magas vérnyomásnak, ráknak, meddőségnek, magas koleszterin szintnek!
- Az édességek, péksütemények fele szénhidrát és hozzáadott cukor. Ez magas inzulin termelést okoz, állandó nassolási, vásárlási kényszert okoz és a kialakult betegégek gyógyszerfüggőséghez, megrövidült élethez vezethetnek.
- A magas inzulin szint hypertóniát, rákot, PCOS szindrómát, meddőséget és gyors öregedést is okozhat.
- A teljes kiőrlésű gabona semmivel sem tartalmaz kevesebb szénhidrátot, mint a hizlaló finomított.
- Őseink azért nem szenvedtek az elhízás járványtól, mert alig volt mint enni, egy kenyeret 6-7 napig kellett beosztani és kizárólag fizikai munkát végeztek, gyalog közlekedtek.
- A mai gépesített világban ötszörösére emelkedett a napi szénhidrát bevitel, amit a test zsírként raktároz és a túlzott vércukor elpusztítja az ereket, valamint a belső szerveket.
- Minden negyedik gyerek már elhízott és ebből minden második meghal negyven éves kora előtt!
- A súlytartáshoz napi 300gr szénhidrátra van szükség a test energia ellátásához. Update program alatt ezt 150-re kell csökkenteni és kizárólag Update1 kódjelű ételekkel, italokkal folytatni. Így akár heti 3,5 kilót is fogyhat szenvedés nélkül!
- A kalória tévút is lehet, mert a zsír, a fehérje és az alkohol is tartalmazza, de csak a cukrok, lisztek, keményítők váltanak ki jelentős inzulin termelést, ami az éhségért és a raktározásért felelős.
- Egy kis cukrozott ital, vagy gabonapehely, fehérlisztes pékáru is hirtelen emeli a vércukrot, ezáltal inzulin hatást eredményez. Így máris függőséget alakíthat ki.
- Az Update célja, hogy ne legyen függő, ne egye túl magát és mozogjon rendszeresen, de a finom ízekről lemondani se kelljen!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése